"Soma’da kar yağsa Ardahan’da biz üşürüz"

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası bütün Türkiye'yi yasa boğdu. Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, faciada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Ürker, "Milletimizin başı sağ olsun. Soma’da şehit...

Google Haberlere Abone ol
"Soma’da kar yağsa Ardahan’da biz üşürüz"

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası bütün Türkiye'yi yasa boğdu. Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, faciada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Ürker, "Milletimizin başı sağ olsun. Soma’da şehit olan,yaşamını yitiren ya da yaralanan sadece madenci kardeşlerimiz değildir. Tüm Türkiye’dir. Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan facia, aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Soma’da kar yağsa Ardahan’da biz üşürüz." dedi.

Ülker, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Acılarımız paylaşılarak azalır. Yaşanan bu elim olay nedeniyle; başta faciada yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızın aileleri olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diler, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şu acılı günlerde toplumumuzun her kesiminin konuşacağı sözlerine dikkat etmesi gerekir. Acımız büyük yaramızı kendi elimizle derinleştirmeyelim. Bazıları şehit olan vatandaşlarımız üzerinde siyaset yapıyor. Lütfen çok dikkatli olmalıyız. İnsanlarımızı üzüp kırmamalıyız. Bazı zaman dilimlerinde yapılan siyaset yaraları daha da derinleştirir. Şimdi birlik olma zamanı. Bizler şanlı ve büyük bir milletiz. Böyle olaylar bizleri birbirimize daha da kenetlemiştir. Şimdi kardeşliğimizi, birliğimizi pekiştirme zamanı. El ele verip yaralı tedavi etme zamanı. Gelin hep birlikte bu yaraya merhem olalım. Şehitlerimiz üzerinden siyaset yaparak acılı ailelerini üzmeyelim. Aziz Türk Milletimizden ricam şudur; Halen daha bulunmayan madenci kardeşlerimiz var. Onlar için dualarını esirgemesinler. Bir de ölen ya da yaralanan madencilerimiz ve onların acılı aileleri için ellerinden bir şey gelmiyorsa, en azından bir dua etsinler. Allah bize yeter o ne güzel vekildir."

CİHAN

Yorumlar