Soma'da 5 günlük işçiyken ölen Ünal, toprağa verildi

Manisa Soma'da 5 gün önce işbaşı yapan 1 çocuk babası Ramazan Ünal'ın (30) cenazesi, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Basat köyünde toprağa verildi. Soma'da bir hafta önce işbaşı yapan Ramazan Ünal'ın dayısı Kemal Eren, "Soma'ya...

Google Haberlere Abone ol
Soma'da 5 günlük işçiyken ölen Ünal, toprağa verildi

Manisa Soma'da 5 gün önce işbaşı yapan 1 çocuk babası Ramazan Ünal'ın (30) cenazesi, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Basat köyünde toprağa verildi.

Soma'da bir hafta önce işbaşı yapan Ramazan Ünal'ın dayısı Kemal Eren, "Soma'ya maden ocağına çalışmak için gitti. Ocakta işbaşı yaptı, 5. gün bu elim olay sonucu rahmetli oldu. Daha önce Zonguldak'ta maden ocaklarında, en son da Ankara Çayıralan'da maden ocağında çalıştı. Maddi yönden çoluk çocuğunun istikbalini kazanmak istiyordu. 5 gün önce gitmişti. Çoluk çocuğunun ve bizim boynumuz bükük kaldı. Hepimiz üzgünüz." dedi.

Yakını İsmail Cirit ise şunları söyledi: "Yolda haber geldi. Ocakta çalışan küçük amcası sağlam dedi. Sonra hastanede yaralılar arasında bulamadık. En son soğuk hava deposunda diğer amcası fotoğraflardan tespit etti. Cenazemizi aldık. Çok vahim bir tablo var." Daha sonra cenaze namazı kılınan Ünal'ın naaşı, omuzlarda taşındı. Ünal'ın cenazesi, köy mezarlığında defnedildi.

CİHAN

Yorumlar