Soma için toplanan yardımlar valiye teslim edildi

Adana Gündoğdu Koleji (AGK), öğrenci, öğretmen ve yöneticilerinin Soma’daki maden kazasında şehit olan işçilerin aileleri için başlattığı yardım kampanyasında toplanan bağışlar Vali Hüseyin Avni Coş’a teslim edildi.Vali Coş, makamında...

Google Haberlere Abone ol
Soma için toplanan yardımlar valiye teslim edildi

Adana Gündoğdu Koleji (AGK), öğrenci, öğretmen ve yöneticilerinin Soma’daki maden kazasında şehit olan işçilerin aileleri için başlattığı yardım kampanyasında toplanan bağışlar Vali Hüseyin Avni Coş’a teslim edildi.

Vali Coş, makamında kabul ettiği Gündoğdu Koleji öğrencileri ve yöneticilerine bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Vali Coş, “Millet olarak bizleri derinden yaralayan maden kazasında kaybettiğimiz canlarımız için yine millet olarak elele vermemiz çok önemli. Bize teslim edilen maddi yardım Soma’ya ulaştırılacaktır.” dedi. Vali Coş, tören sonunda öğrencilere Adana’yı tanıtan kitap ve kalem hediye etti.

AGK yöneticileri ise Soma’ya yardım konusunda bir bütün olan 25 bin kişilik Büyük Gündoğdu Ailesine minnettar olduklarını ifade ederek, “Sosyal projelerin içinde yer almaya devam edeceğiz. Bu acı ve elim kazada şehit olan madencilerimizin geride kalan ailelerinin acısına bir nebzede olsa merhum olabilmek sizlerin en büyük mutluluğudur.” şeklinde konuştular.

CİHAN

Yorumlar