Soma için bağış müzayedesi düzenleniyor

RC Sanat Galerisi, Soma mağdurları yararına çok değerli bir koleksiyon üzerinden müzayede açıyor. Tüm Türkiye'yi acıya boğan Soma'daki maden faciası sonrasında sanat camiası da üzerine düşeni yerine getirmek üzere harekete geçti. Gönüllü...

Google Haberlere Abone ol
Soma için bağış müzayedesi düzenleniyor

RC Sanat Galerisi, Soma mağdurları yararına çok değerli bir koleksiyon üzerinden müzayede açıyor.

Tüm Türkiye'yi acıya boğan Soma'daki maden faciası sonrasında sanat camiası da üzerine düşeni yerine getirmek üzere harekete geçti. Gönüllü sanatçıların bağışladıkları eserleriyle düzenlenen müzayedenin tüm geliri Türk Eğitim Derneği'nin "Soma'ya El Ver" kampanyasına bağışlanacak. 11 Haziran 2014 tarihinde saat 18.30'da RC Sanat Galerisi'nde düzenlenecek müzayede de 100 eser yer alacak. Fikret Otyam, Yalçın Gökçabaş, Habip Aydoğdu, Haluk Evitan, Mustafa Ayaz, Hikmet Çetinkaya, Sabri Akça, Sami Gedik, Remzi Taşkan, Ekrem Kadak ve Neşe Üçer gibi önemli ressamların eserlerinin müzayede görücüye çıkacak. Müzayede de eserler Rahmi Çöğendez yönetiminde koleksiyonerlerle buluşacak. Müzayedede satışa çıkacak olan eserlerden bazılarını sanatçılar sadece Soma için tuvale aktardı.

Kampanyaya katılım ve bilgi için, http://rcmuzayede.com adresine müracaat gerekiyor. Katılacak olan davetlilerin ise 0312 2665657 numaralı telefondan RC Sanat Galerisi'ne bildirimde bulunarak kayıt olabilirler.

CİHAN

Yorumlar