Soma Holding önünde protesto eylemi

Beşiktaş’taki Soma Holding binası önünde eylem yapan bir grup öğrenci, Soma’da yaşanan maden faciasını protesto etti. Grubun holding önündeki oturma eylemi sürüyor.Soma’da meydana gelen maden faciasını proteste etmek isteyen bir grup...

Google Haberlere Abone ol
Soma Holding önünde protesto eylemi

Beşiktaş’taki Soma Holding binası önünde eylem yapan bir grup öğrenci, Soma’da yaşanan maden faciasını protesto etti. Grubun holding önündeki oturma eylemi sürüyor.

Soma’da meydana gelen maden faciasını proteste etmek isteyen bir grup öğrenci, Soma Holding’in Levent’teki binası önünde toplandı. ‘Onlar tatlı tatlı ölmediler. Kader değil cinayet’ ve ‘Bu plaza işçilerin kanları üzerine yükselmektedir’ yazılı dövizler taşıyan grup, ‘Kaza değil iş cinayeti’, ve ‘Hırsız, katil AKP’ şeklinde slogan attı. Eylemciler, yanlı haber yaptığını iddia ettikleri Anadolu Ajansı’na da tepki gösterdi. Eylemciler, holding binasının duvarına yanlarında getirdikleri boyayı da attı. Gece saatlerinde de holding binasının duvarlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sprey boyayla ‘Katiller’ yazısı yazıldığı görüldü. Grubun, holding binası önündeki oturma eylemi devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar