Söke'de yurtdışına çıkacak teknik elemanlara eğitim semineri verildi

Aydın7ın Söke ilçesindeki Söke Memurlar ve Teknik Elemanlar Derneği (SÖMEDER,) nisan ve mayıs aylarında kültür hareketliliği kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan üyelerine ve ailelerine yönelik bir seminer düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Söke'de yurtdışına çıkacak teknik elemanlara eğitim semineri verildi

Aydın7ın Söke ilçesindeki Söke Memurlar ve Teknik Elemanlar Derneği (SÖMEDER,) nisan ve mayıs aylarında kültür hareketliliği kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan üyelerine ve ailelerine yönelik bir seminer düzenledi. Derneğin 2013 yılında AB'ye sunduğu "Tarımın Geleceği ve Güneş Panelleri", en başarılı proje seçilmişti. Bu kapsamda Belçika ve Almanya'ya 88 kişi gönderecek olan dernek, kültürel hazırlıklar kapsamında kişisel gelişim semineri verdi.

Söke TAYEM'deki seminere, üyeler eşli olarak katıldı. Kişisel gelişim uzmanı Alaeddin Girgin tarafından, "Kişilik Tanıma ve İletişim" konusu anlatıldı. Katılımcılara önce bir test uygulayan Girgin, herkese karakter analizi yaptı. Daha sonra 1'den 9'a kadar rakamlar ve yardımcı rakamlar vererek kişileri gruplandıran Girgin, karakterlerin özelliklerini anlattı. Sunumun ardından SÖMEDER Başkanı Seyit Yıldız, Alaeddin Girgin'e plaket ve çiçek verildi. CİHAN

Yorumlar