Sokakta uyuşturucu satanlara operasyon: 21 göz altı

Mersin'de sokakta uyuşturucu satan şüphelileri yönelik 2 ayrı operasyonda 21 kişi göz altına alındı.    Mersin Emniyet Müdürlüğü Koçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri sokakta uyuşturucu satanların...

Google Haberlere Abone ol
Sokakta uyuşturucu satanlara operasyon: 21 göz altı

Mersin'de sokakta uyuşturucu satan şüphelileri yönelik 2 ayrı operasyonda 21 kişi göz altına alındı.

    Mersin Emniyet Müdürlüğü Koçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri sokakta uyuşturucu satanların deşifre edilmesine yönelik 2 ayrı çalışma yaptı. Ekipler Sağlık, Güneş ve Gündoğdu, Siteler, Mevlana, Kurdali, Toroslar, Güneykent ve Selçuklar Mahallelerinde ve bu mahallelerde yer alan okul önlerinde, mahalle aralarında, umuma açık parklarda uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyona 250 personel katıldı. 36 ayrı adreste eş zamanlı yapılan operasyonlarda, 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon sonucu bir miktar uyuşturucu madde ile 1 adet tabanca, 1adet kurusıkı tabanca ile 2 adet şarjör ele geçirildi.

    Öte yandan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü görevlileri Okan Merzeci Bulvarı üzerinde, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 33 kilo 332 gram esrar maddesi ele geçirdi.

    Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar