Sokak ortasında öldürülen üniversiteli kız, gözyaşlarıyla uğurlandı

Bolu’da sokak ortasında psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kadın tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi, gözyaşları arasında toprağa verildi.Borazanlar Mahallesi'nde bulunan bir kafeteryada yemek yedikten...

Google Haberlere Abone ol
Sokak ortasında öldürülen üniversiteli kız, gözyaşlarıyla uğurlandı

Bolu’da sokak ortasında psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kadın tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Borazanlar Mahallesi'nde bulunan bir kafeteryada yemek yedikten sonra arkadaşıyla birlikte evine dönmek için yürümeye başlayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Resim Bölümü 4. sınıf öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu, yanlarına gelen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 38 yaşındaki Ayşe Kalkan tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Genç kızın cenaze törenine Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra genç kızın ailesi, yakınları ve sınıf arkadaşları katıldı. Yakınları göz yaşlarına boğulurken, tören sonrası üniversiteli genç kızın cenazesi Paşaköy Mezarlığı'na defnedildi.

CİHAN

Yorumlar