Sokak ortasında bıçaklanan genç kadın hayatını kaybetti

Zeytinburnu’nda, Afganistan uyruklu bir kadın, kocası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklandı.

Google Haberlere Abone ol
Sokak ortasında bıçaklanan genç kadın hayatını kaybetti

Zeytinburnu’nda, Afganistan uyruklu bir kadın, kocası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralı kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Sümer Mahallesi 28/4 Sokak’ta, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Afganistan uyruklu 21 yaşındaki Zarsangh Faizi isimli kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kocası olduğu iddia edilen kişiyle sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Faizi, adam tarafından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Zarsangh Faizi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zarsangh Faizi’nin Samsun Valiliği’ne yaptığı başvuru ile 23 Temmuz 2013 tarihinden beri Türkiye’de sığınmacı olarak yaşadığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
CİHAN

Yorumlar