Soğuk ve yağışlı havanın tadını kuğu ve ördekler çıkardı

Yurt genelinde bir çok bölgede olduğu gibi Sakarya’da da soğuk hava etkili oluyor. İnsanlar soğuktan çeşitli yöntemlerle korunmaya çalışırken Çark Mesire’de bulunun havuzda kuğu ve ördekler soğuk yağışlı havanın tadını çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Soğuk ve yağışlı havanın tadını kuğu ve ördekler çıkardı

Yurt genelinde bir çok bölgede olduğu gibi Sakarya’da da soğuk hava etkili oluyor. İnsanlar soğuktan çeşitli yöntemlerle korunmaya çalışırken Çark Mesire’de bulunun havuzda kuğu ve ördekler soğuk yağışlı havanın tadını çıkardı. Kuğu ve ördeklerin yuvalarına çekilmek yerine hiç durmadan yüzdükleri görüldü.

Sakarya’da yağış hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sokak ve caddeler su birikintileri oluşurken araç ve yaya trafiğinde aksamalar yaşanıyor. Soğuktan korunmak isteyen vatandaşlar ise ilginç yöntemlere başvuruyor. Kent Meydanı’nda şehir içi çalışan dolmuşlara müşteri bindiren muavin soğuktan korunmak için ayaklarına naylon poşet bağladı. Havanın çok soğuk olduğunu belirten muavin ayaklarını soğuk ve yağmurdan korumak için poşet bağladığını söyledi. Bazı vatandaşlarda yağmurdan korunmak için otobüs duraklarına sığındı. Havanın yağışlı olması sebebiyle çok az sayıda insan dışarı çıkınca sokak ve caddeler boş kaldı.

Soğuk ve yağışlı havanın tadını da çıkaranlar vardı. Adapazarı Çark Mesire yerindeki havuzda bulunan ördek ve kuğular yağmurlu havada yuvalarına çekilmek yerine bir o yana bir bu yana durmadan yüzdükleri görüldü. Adeta birbirleriye yarış eden kuğu ve ördeklerin halleri görülmeye değerdi.
CİHAN

Yorumlar