Şoförü hava borusuyla boğmaya çalıştılar

Gaziantep’te özel halk otobüsü şoförü 32 yaşındaki Fariz Erdoğan’ın, yolcu indirmek için durduğu sırada yolu kapattığı gerekçesiyle darp edilmesi, aracın güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganların, otobüs seyir halindeyken...

Google Haberlere Abone ol
Şoförü hava borusuyla boğmaya çalıştılar

Gaziantep’te özel halk otobüsü şoförü 32 yaşındaki Fariz Erdoğan’ın, yolcu indirmek için durduğu sırada yolu kapattığı gerekçesiyle darp edilmesi, aracın güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganların, otobüs seyir halindeyken şoförü hava borusuyla boğmaya çalıştığı görüldü.

İddialara göre Fariz Erdoğan, geçen 7 Mayıs'ta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önündeki durakta yolcu indirmek için durdu. Yolu kapattığı gerekçesiyle içinde baygınlık geçiren bir kişinin bulunduğu öne sürülen otomobildekiler ile tartıştı. Otobüsteki yolcular tarafından sakinleştirilen Erdoğan, hareket etmeye başladığı sırada otomobildekilerden 2 kişi otobüse bindi. Bu kişiler, otobüs seyir halindeyken şoför Fariz Erdoğan'a saldırmaya başladı. Saldırganların otogara asker uğurlamaya gelen yakınları da otobüse geldi ve kavga büyüdü. Saldırganlardan birinin otobüsteki hava hortumunu alarak sürücüyü boğmaya çalıştığı görüldü. Yaşanan bu olaylar da otobüsteki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşadığı olayı anlatan Fariz Erdoğan, haksız yere saldırıya uğradığını belirterek, şunları söyledi: "Yolcu indirmek için durdum. Bu sırada biri bana hakaret etmeye başladı. Ben de ne olduğunu anlamadım. Bu sırada otobüse binip, beni dövmeye başladılar. Neye uğradığımı şaşırdım. Paniğe kapılan yolcular ise hareket etmemi istedi. Uzaklaşmaya çalıştığım sırada tekrar beni dövdüler. Gözlerimi kapatım, hava hortumuyla boğmaya çalıştılar. Saldırganların hepsi kamera kayıtlarında görünüyor. Polislerden isteğim hepsinin yakalanması.”

CİHAN

Yorumlar