Şoförler odası başkanından ilginç iddia: Kavga mesire alanında oldu

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde linç edilmek istenen başkan adayı Mesut Koska’ya karşı yapılan saldırıya Ünal Akdoğan tarafından açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Şoförler odası başkanından ilginç iddia: Kavga mesire alanında oldu

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde linç edilmek istenen başkan adayı Mesut Koska’ya karşı yapılan saldırıya Ünal Akdoğan tarafından açıklama geldi. Kamera kayıtlarında da mevcut olmasına rağmen Akdoğan, kavganın mesire alanı içerisinde meydana geldiğini ileri sürdü.

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan taraftarlarıca genel kurul öncesi tekme tokat dövülen başkan adayı Mesut Koska ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Seçim esnasında oy pusulalarının kaybedilmesine itiraz eden Mesut Koska'nın itirazına karşı çıkan mevcut başkan Ünal Akdoğan taraftarları, Koska'yı herkesin ortasında tekme tokat dövmesi kameralarda da mevcut olmasına rağmen olayın mesire alanında gerçekleştiğini ileri sürdü.

Akdoğan tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 08.01.2014 günü Şato Retaurant'ta yapılan olağan Genel Kurul Toplantısı şoför esnafımızın büyük katılımı ile gerçekleşti. 17 maddenin görüşülüp üyelerin tamamının oy birliği ile kabul edildiği genel kurul toplantımızın yapıldığı salonun dış tarafında ve kavaklık mesire alanı içerisinde meydana gelen kavga ve tatsız olaylar kongreye yansıtılmaya çalışılmıştır. Kongremizin yapıldığı Şato restaurantta hüşu içerisinde geçen genel kurulumuzun esnafımıza, Gaziantep'e ve ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyor, binlerce üyesi olan odamıza gölge düşürmek isteyen çevreleri esefle kınıyoruz.” CİHAN

Yorumlar