Şoförler Odası Başkanı 54 yıl sonra seçimleri kaybetti

Adana’nın Kozan ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını 54 yıldır sürdüren Mustafa Avşar seçimleri kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Şoförler Odası Başkanı 54 yıl sonra seçimleri kaybetti

Adana’nın Kozan ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını 54 yıldır sürdüren Mustafa Avşar seçimleri kaybetti. Avşar, yarım asırdan fazla oturduğu başkanlık koltuğunu Mustafa Atlı’ya bıraktı.

Gözde Müzikhol Düğün Salonu’nda yapılan olağan kongrede 54 yıllık mevcut Başkan Mustafa Avşar, Ercan Yavuz ve Mustafa Atlı’nın listesi yarıştı. Seçimde odaya kayıtlı 459 üye oy kullandı. Seçimlerde Mustafa Atlı ise 223, mevcut başkan Mustafa Avşar 132 ve Ercan Yavuz 100 oy alırken 4 oy da geçersiz sayıldı.
Seçim sonrası Avşar ve Yavuz ile odaya kayıtlı üyeler yeni başkan Atlı’yı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Atlı, odanın 54 yıldır başkanlığını yapan Mustafa Avşar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, üyelerin sorunlarının çözümü için gayretle çalışacaklarını belirtti. Kozan Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atlı olurken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Gebenli, Veli Kabacık, Hakkı Küntaş, Ali Cingöz, Emrah Ücel ve İbrahim Mican.
CİHAN

Yorumlar