SODES futbol heyecanı son buldu

Kültür Park Arena Halı Saha’da düzenlenen SODES halı saha futbol turnuvası organizasyonu hafta sonu oynanan final karşılaşması ile son buldu. 3 hafta süren futbol heyecanında öğrenciler futbola doydu. 26 takımın katılım sağladığı turnuvada...

Google Haberlere Abone ol
SODES futbol heyecanı son buldu

Kültür Park Arena Halı Saha’da düzenlenen SODES halı saha futbol turnuvası organizasyonu hafta sonu oynanan final karşılaşması ile son buldu. 3 hafta süren futbol heyecanında öğrenciler futbola doydu. 26 takımın katılım sağladığı turnuvada oldukça renkli görüntüler oluştu. Çekişmenin, mücadelenin, dostluğun, arkadaşlığın ön plana çıktığı turnuva ile öğrencilerin sosyal hayatlarına da ayrı bir renk geldi.

Sosyal Destek Programı (SODES), bünyesinde organize edilen ve 26 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Halı Saha Futbol turnuvası tamamlandı. Aksaray merkezde bulunan okulların öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve Kültür Park Arena Halı Saha’da gerçekleştirilen halı futbol turnuvasında birincilik ipini göğüsleyen takım Şehit Ali Er Lisesi futbol takımı oldu. Fen Lisesi turnuvayı ikinci, Osman Gazi Lisesi ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Tamamen SODES Gençlik Merkezi tarafından finanse edilen halı saha futbol turnuvası kapsamında birinci olan takıma kupa, madalya ve krampon hediye edildi. İkinci takıma madalya ve takım forması hediye edildi. Üçüncü olan takıma ise madalya ve tişört hediye edildi. Dereceye giren okul takımlarının mutlulukları ise gözlerinden okundu.

SODES Halı Saha Turnuvası organizatörleri, "Turnuvadaki asıl amacımız farklı farklı okullarda öğrenim gören öğrencilerimizin kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi sağlamaktır. Günlük hayatın stresinden arkadaşlarımızı biraz da olsa uzaklaştırmaktır. Eğitim faaliyetlerinin yanında sosyal etkinlikler de düzenleyerek yaşamın farklı bir alanına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvada emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da bir çok projeyi hayata geçiren SODES bünyesinde yapılan etkinliklerle sosyal hayatlara da renk geldi. Öğrenciler gerek sportif organizasyonlar, gerek tarihi ve kültürel geziler, gerek doğa gezileri gerekse eğitici programlarla boş zamanlarını dolu dolu geçiriyor. CİHAN

Yorumlar