Slogan yarışmasında jüri 23 Haziran’da toplanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Deprem Bilincini Oluşturma konulu liseler arası slogan yarışmasına yoğun bir katılım gerçekleşti. Başvuruları...

Google Haberlere Abone ol
Slogan yarışmasında jüri 23 Haziran’da toplanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Deprem Bilincini Oluşturma konulu liseler arası slogan yarışmasına yoğun bir katılım gerçekleşti. Başvuruları bugün sona eren yarışmada 12 ilçeden sloganlar yarışıyor. En fazla 10 kelimeden oluşacak slogan yarışmasında seçilecek eserler, kamu spotu olarak da kullanılacak. Dereceye girecek eserler 23 Haziran’da jüri tarafından belirlenecek.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Deprem gerçeğinin yaşamımızın bir parçası olduğunu öncelikle gençlere aşılamak isteyen Büyükşehir Belediyesi, deprem bilincinin küçük yaşlarda oluşmasına ve gençlerin yaşadığı çevreye duyarlı yaklaşmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu amaçla Kocaeli’nde toplum içerisinde deprem bilincini aşılamak ve farkındalık oluşturmak için liseler arasında slogan yarışması gerçekleştirildi.

EN FAZLA 10 KELİME

Kocaeli genelindeki tüm liselerin 9, 10, 11 ve 12. sınıflarında okuyan öğrencilerin katılacağı yarışmada deprem bilincini oluşturma konulu sloganlar en fazla 10 kelimeden oluşacak. Yarışmaya gönderilecek bilgiler, öğrenciler tarafından katlanmadan ve yıpranmayacak şekilde en geç bugün mesai bitimine kadar okul müdürlüklerine teslim edilecek. Katlanan ve yırtılan bilgiler değerlendirmeye alınmayacağı gibi yarışmaya katılacak eserlerde öğrencinin kimliğini belirten ad, imza gibi bilgiler açık şekilde belirtilecek.

SONUÇLAR HAZİRAN AYINDA

Okul müdürlüklerince İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’ne verilen eserler, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeyle seçilecek sloganlar kamuoyuna duyurulacak. Değerlendirme kurulu tarafından dereceye giren ilk üç eserin sahibi öğrenciler ödüllendirilecek. Yarışmada birinci seçilecek eserin sahibine son model cep telefonu, ikinciye tablet pc, üçüncüye ise dağ bisikleti hediye edilecek.

WEB SİTESİNDEN DUYURULACAK

Yarışmaya gönderilen eserler Büyükşehir arşivine alınacak ve iade edilmeyecektir. Eserler Büyükşehir’in gerek gördüğü yerde eser sahibinin adı geçmesi şartıyla kullanılacaktır. Katılımcı yarışmaya gönderdiği eserleri için peşinen hakkını kabul ettiğini ve buna bağlı olarak gerek Fikri ve Sinai Haklar Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat iletim, faydalanma gibi umuma arzda gerekli bilumum haklar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne izin/muvafakatname verdiğini kabul eder. Yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenler 0262 3215635’ten telefonla bilgi alabilir veya Kozluk Mah. Oramiral Salim Dervişoğlu Cad. No:54 İzmit adresindeki Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü’ne başvurabilir. Yarışma sonuçları Büyükşehir’in www.kocaeli.bel.tr adresinden duyurulacaktır.

CİHAN

Yorumlar