"Siz zahmet etmeyin, ben karakola gelirim" diyerek dolandırılmaktan kurtuldu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, kendisini telefonla arayarak, yürütülen bir soruşturma kapsamında evine polis göndereceğini söyleyen sahte polise "Siz zahmet etmeyin, ben karakola gelirim" diyen vatandaş, dolandırılmaktan kurtuldu. M.Z.B. isimli...

Google Haberlere Abone ol
"Siz zahmet etmeyin, ben karakola gelirim" diyerek dolandırılmaktan kurtuldu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, kendisini telefonla arayarak, yürütülen bir soruşturma kapsamında evine polis göndereceğini söyleyen sahte polise "Siz zahmet etmeyin, ben karakola gelirim" diyen vatandaş, dolandırılmaktan kurtuldu.

M.Z.B. isimli vatandaşı cep telefonundan arayan kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi polis olduğunu belirterek, "Sizin keredi kartınız kullanıldı, hesabınızdan para çekerken 2 kişi yakaladık. Banka hesabınız var mı? Hangi bankada hesabınız var? Bilgileri teyit etmek için size polis göndereceğim." dedi. M.Z.B. isimli vatandaş, telefondaki polis olduğunu söyleyen kişiye, "Siz zahmet etmeyin, ben hangi karakolsa gelirim." dedi. Sahte polisin tüm ısrarlarına rağmen karakola kendisinin geleceğini belirten M.Z.B., sahte polisin telefonu kapatmasıyla birlikte Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kimliği henüz tespit edilemeyen telefon dolandırıcısından şikayetçi oldu.

CİHAN

Yorumlar