Siyasete gençler yön verecek

Saadet Partisi (SP) Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ın katılımı ile ‘Saadet Partisi Gençlik Şöleni’ düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Siyasete gençler yön verecek

Saadet Partisi (SP) Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ın katılımı ile ‘Saadet Partisi Gençlik Şöleni’ düzenlendi. Şölende gençler, ‘Başkan Mahir Yılmaz’ diye sloganlar atarak, 30 Mart seçimlerinde SP bayrağını Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını söyledi.

Kızılkanat Düğün Salonu’nda düzenlenen gençlik şölenine SP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’ın yanı sıra İl Başkanı Faruk Vurgun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, ilçe, belde belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Seçim bürosundan Kızılkanat Düğün Salonu’na kadar yürüyen Yılmaz ve beraberindekiler, halkı selamladı. Yürüyüşte gençler, ‘Mahir başkan Saadet iktidar, başkan Mahir Yılmaz’ diye slogan attı.

Şölende gençlere seslenen Yılmaz, gençlik şölenini canı gönülden kutladığını belirterek, “Burada sizlerle beraber olmanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyorum. Allah kısmet ederse 31 Mart’ta bu şenliğimizi Kırıkkale Belediyesi’nde de hep beraber yapacağız. 31 Mart’tan sonra bu belediyecilik zihniyetini hep birlikte bitireceğiz. Belediyeciliğin ne olduğunu, hizmetin nasıl olduğunu hep birlikte göstereceğiz. Bugün hem Türkiye’miz hem de Kırıkkalemiz hizmet noktasında çok büyük beklentiler içerisinde. Kırıkkalemizin problemleri çığ gibi büyümüş, hiçbir problemi hallolmamış.” dedi.

Siyaseti ilkeli, dürüst, adil yapmaya çalıştıklarını ve kimseyle şahsi bir husumetlerinin olmadığını ifade eden Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Biz hizmet için yola çıktık. Herkesi kucaklayan, herkese eşit davranan, yetimin hakkını yedirmeyen bir yönetim, gönlü, kapısı herkese açık, burada yaşayan herkesi hemşehri kabul eden bir zihniyetle belediye başkanlığına talip olduk. Ama bugün bakıyoruz ki arkasına on tane adam alan eski siyasetçi, Kırıkkale’nin siyasetine yön vermeye çalışıyor. Bundan sonra siyaseti siz gençler yapacaksınız. Siyaset artık sizlerle belli seviyeye gelecek. Bu seçimlerde siyasi arenayı tertemiz ederek, siyaset meydanında artık siz gençleri göreceğiz.” CİHAN

Yorumlar