Sivas'tan Sonra Kocaeli'nde de Domuz Gribinden 1 Kişi Öldü

Kocaeli'de domuz gribi kapan Güler Akbaş isimli kadın öldü. Geçtiğimiz günlerde Sivas'ta da bir iş adamı domuz gribinden ölmüştü.

Google Haberlere Abone ol
Sivas'tan Sonra Kocaeli'nde de Domuz Gribinden 1 Kişi Öldü

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan, kamu içinde 'Domuz gribi' şekilde adlandırılan H1N1 virüsü kaptığı belirtilen 53 yaşındaki Güler Akbaş adlı bayan öldü. Geçtiğimiz günlerde Sivas'ta da bir iş adamı domuz gribinden ölmüştü.

Öte yandan Darıca Farabi Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde de iki hastanın tedavisine devam ediliyor.

DOMUZ GRİBİ İLE İLGİLİ SON HABERLER

ÖZEL YOĞUN BAKIM ODASINA ALINMIŞTI

Darıca Farabi Devlet Hastanesi acil servisine geçen Cuma günü titreme ve yüksek ateş şikayeti ile başvuran Güler Akbaş'a H1N1 virüsü tanısı konularak yalıtımlı hususi hummalı bakım odasında tedaviye alındı.

DÜN AKŞAM HAYATA VEDA ETTİ

DOMUZ GRİBİ NEDİR? NASIL BULAŞIR?

Akbaş, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Aynı şikayetlerle hastanenin acil servisine başvuran öteki bir bayan hastanın da H1N1 virüsü taşıdığı ve hummalı bakımda tedavisinin sürdüğü, durumunun önemli bulunduğu bildirildi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPACAK

Kocaeli'de bununla birlikte Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde de tıpkı virüsü taşıyan bir hastanın tedavisine devam ediliyor. Darıca Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Güler Akbaş'ın H1N1 virüsü itibarıyla hayatını kaybettiği Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterince de doğrulandı. Bunlarla ilgili izahatnın Sağlık Bakanlığı sebebi ile yapılacağı söylendi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar