Sivas'taki kazada ölen öğretmen ile anne ve babası toprağa verildi

Erzincan-Sivas karayolundaki kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, memleketlerinde toprağa verildi. Kazada ölen Veysel Ubiç ile kızı Zeynep Ada Ubiç Kars’ta son yolculuğuna uğurlanırken, kayınpederi Hasan Aşık, kayınvalidesi Nadide...

Google Haberlere Abone ol
Sivas'taki kazada ölen öğretmen ile anne ve babası toprağa verildi

Erzincan-Sivas karayolundaki kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, memleketlerinde toprağa verildi. Kazada ölen Veysel Ubiç ile kızı Zeynep Ada Ubiç Kars’ta son yolculuğuna uğurlanırken, kayınpederi Hasan Aşık, kayınvalidesi Nadide Aşık ile eşi Aslıhan Ubiç memleketleri Tokat’ta toprağa verildi.

        Erzincan-Sivas karayolunun 64. kilometresindeki Olgunlar köyü mevkinde dün meydana gelen kazada, aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kars'tan Tokat istikametine giden Veysel Ubiç (33) yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Yusuf Gergör'ün kullandığı kamyonla çarpışmış, her iki araç da 5 metre derinliğindeki şarampole yuvarlanmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Veysel Ubiç, eşi Aslıhan (33) ve 1 yaşındaki kızları Zeynep Ada Ubiç ile kayınpederi Hasan Aşık (63) ve kayınvalidesi Nadide Aşık (63) hayatını kaybetmişti.

        Kazada ölen baba Veysel Ubiç ile 1 yaşındaki kızı Zeynep Ada Ubiç'in cenazesi Kars'a, beden eğitimi öğretmeni olan Aslıhan Ubiç, babası Hasan Aşık ile annesi Nadide Aşık'ın cenazesi memleketleri Tokat'a getirildi.

        Anne, baba ve öğretmen kızları için bugün merkez Alipaşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Arka arkaya kılınan cenaze namazlarının ardından Kars’ta defnedilen Veysel Ubiç ve kızı için de gıyabi cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından cenazeler Büyükbeybağı Mezarlığı'nda toprağa verildi. CİHAN

Yorumlar