Sivas'ta halk otobüsü otomobille çarpıştı!

Sivas'ta halk otobüsünün, kavşakta önüne çıkan otomobile çarpması sonucunda yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Sivas'ta halk otobüsü otomobille çarpıştı!

Kaza bugün öğlen saatlerinde Şeyh Şamil Mahallesi, eski Zara yolu üzerinde yaşandı. Bekir Büyükbektaş kontrolündeki 58 H 0237 plakalı halk otobüsü, kavşakta dönüş yapmak isteyen Dürdane Karabulut kontrolündeki 58 SS 529 plakalı otomobile çarptı. Çaprma sonucu araç savrulurken, kontrolden çıkan halk otobüsü otomobili sürükleyerek orta refüje çıktı. 
Kazada otomobilde bulunan Sultan Gökçe (51) kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüleri Bekir Büyükbektaş ve Dürdane Karabulut ile Fadime Genç, Damla Genç (2), Ahmet Gökçe (59) ve Umut Furkan Yanık (16) yaralandı. Yaralılar kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Diğer yandan kaza anı halk otobüsü içerisindeki güvenlik kameralarına yansıdı. Otobüs şoförünün, hareket halindeyken kavşağa giriş yapan otomobile klakson çaldığı ve arasından da çarptığı görüldü. Kaza esnasında ve sonrasında otobüs yolcularının yaşadığı panik anları da saniye saniye kaydedildi. 
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar