Sivas'ta 55 polis memurunun daha görev yeri değişti

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli birimlerde 55 polis memurunun görev yeri değiştirildi. 17 Aralık sonrası emniyette görev yeri değişen polis sayısı 216’ya yükseldi.     Bir ay önce Sivas Emniyet Müdürü olarak...

Google Haberlere Abone ol
Sivas'ta 55 polis memurunun daha görev yeri değişti

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli birimlerde 55 polis memurunun görev yeri değiştirildi. 17 Aralık sonrası emniyette görev yeri değişen polis sayısı 216’ya yükseldi.

    Bir ay önce Sivas Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Turgay Çalışkan tarafından çeşitli birimlerde görev yapan polislerin görev yerlerinde değişik yapıldı.

    Edinilen bilgiye göre emniyet müdürü, komiser ve polis memuru kadrosunda olmak üzere toplam 55 personelin görev yerinin değiştiği öğrenildi. Görev değişikliklerinin Kaçakçılık, Asayiş, Terörle Mücadele, İstihbarat şube ile bazı karakollarda gerçekleştiği kaydedildi.

    Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan’ın göreve başlamasından sonra daha önce 158 polisin görev yerinde değişiklik yaşanmıştı. 17 Aralık sürecinden sonra Sivas Emniyeti'nde bazı şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri değişirken, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’ın merkeze alınmasıyla birlikte Turgay Çalışkan göreve başlamıştı.

CİHAN

Yorumlar