Şişli’de şüpheli paket paniği

Şişli’de yol kenarında bulunan bir kutu şüpheli görülünce, bomba imha uzmanlarınca patlatıldı. Caddenin iki yönlü trafiğe kapatıldığı yol, kutuda bombayı rastlanılmaması sonrası trafiğe açıldı. Halaskargazi Caddesi Osmanbey Metro...

Google Haberlere Abone ol
Şişli’de şüpheli paket paniği

Şişli’de yol kenarında bulunan bir kutu şüpheli görülünce, bomba imha uzmanlarınca patlatıldı. Caddenin iki yönlü trafiğe kapatıldığı yol, kutuda bombayı rastlanılmaması sonrası trafiğe açıldı.

Halaskargazi Caddesi Osmanbey Metro İstasyonu girişine yakın bir mesafede bulunan bir zeytin kutusu, şüpheli görülünce vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri şüpheli paket çevresinde güvenlik önlemleri alarak bomba imha uzmanlarının gelmesini bekledi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan bomba uzmanı polisler ön inceleme yaptıktan sonra, şüpheli paketi patlatmak için özel kıyafet giydi. Halaskargazi Caddesi her iki yönüyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Uzman polis şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Çalınan uyarı sireninin ardından şüpheli görülen kutu patlatıldı. Yapılan incelemede uzman polisler, kutunun boş olduğunu belirledi.

Kapanan cadde, yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

CİHAN

Yorumlar