Şırnak'ta kaçakçılık operasyonu: 9 kişi hakkında adli işlem yapıldı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Cizre ve Silopi Grup amirlikleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Şırnak'ta kaçakçılık operasyonu: 9 kişi hakkında adli işlem yapıldı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Cizre ve Silopi Grup amirlikleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. Operasyon kapsamında 9 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

16-23 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak malzeme bulundu. Konuya ilişkin olarak Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, “ Şırnak İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğümüz, Cizre ve Silopi Grup Amirliklerimizin 16 Aralık 2013 – 23 Aralık 2013 tarihleri arasında kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 2 bin 120 paket kaçak sigara, Toplam 62,7 kilo kaçak çay; Toplam 10 adet kaçak lastik; bin 102 adet kaçak cep telefonu; 772 adet kaçak cep telefonu aksesuarı, 18 adet uyuşturucu hap; Toplam 68,08 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, konularla ilgili olarak 9 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.” denildi.
CİHAN

Yorumlar