Sinop Üniversitesi'nde 'Kripteks'in şifresi çözüldü

TRT Okul’un sevilen yarışma programı Kripteks, Sinop Üniversitesi'nde fırtına gibi esti.

Google Haberlere Abone ol
Sinop Üniversitesi'nde 'Kripteks'in şifresi çözüldü

TRT Okul’un sevilen yarışma programı Kripteks, Sinop Üniversitesi'nde fırtına gibi esti. Sinop Üniversitesi öğrencileri, Kripteks’in iki yarışmacısından biri olabilmek için Yönetmen Hasan Yıldız’ın dikkatini çekmeye çalıştı. Renkli karelere sahne olan seçmelerde heyecan hiç eksilmezken aday yarışmacılar arasındaki tatlı rekabet salonda kahkahaların yükselmesine sebep oldu.

Kripteks heyecanını doruk noktada yaşayan Sinop Üniversitesi'nde şimdi tüm öğrenciler, yönetmen Hasan Yıldız’ın seçtiği iki yarışmacıyı merak ediyor. Elemeler neticesinde belirlenen öğrencilerden Fatmagül Abidinoğlu ve Özge Balcı, yönetmen Hasan Yıldız’dan şifreleri alarak şehir merkezinde kıyasıya bir mücadeleye başladı. Şehir merkezindeki tarihi mekânlara konulan şifreleri en erken zamanda bulan öğrenci yarışmanın büyük ödülü olan 500 TL’yi alacak.

TRT kurumu adına Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Ltd. Şti. tarafından hazırlanan Kripteks Yarışma Programı, kuzeyden güneye, doğudan batıya Anadolu’nun tüm üniversitelerinde öğrencilerle buluşmak için serüvenlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, Kripteks yarışmasının üniversitesinde yapılarak yayınlanmasına vesile olan başta TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin olmak üzere çalışanlarına ve Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Şirketinden Yapımcı/Yönetmen Hasan Yıldız’a teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar