Sınıf arkadaşları 23 sene sonra buluştu

Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nden 199-1991 eğitim ve öğretim yılında mezun olan ve B sınıfı öğrencileri 23 sene sonra bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sınıf arkadaşları 23 sene sonra buluştu

Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nden 199-1991 eğitim ve öğretim yılında mezun olan ve B sınıfı öğrencileri 23 sene sonra bir araya geldi.

Ormanpark Tesisleri'ndeki kahvaltıda buluşan B sınıfı öğrencileri hasret giderdi. Eski arkadaşların buluşmasını sağlayan sınıf öğrencilerinden Rafet Kaya, “Eski sınıf arkadaşlarımızı görmek, yeniden bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Duygusal anlar yaşadık.” dedi. Okul bittikten sonra aynı sınıftan bir iki arkadaşla görüştüklerini ancak diğerleri ile mezun olduktan sonra bir daha görüşme imkanı bulamadıklarını vurgulayan Kaya, okul arkadaşlığın unutulmadığını belirtti. "Bir arkadaşımla görüşürken ‘Neden sınıf olarak yeniden buluşmuyoruz?" fikrinin ortaya çıktıtığını anlatan Kaya, "Hemen sınıftaki arkadaşlarımızın irtibat numaralarını bulmaya çalıştık. Zor oldu ama pek çok kişiye ulaştık. Bu konuda sosyal medyadan epeyce faydalandık. Bu şekilde 25 arkadaşımıza ulaştık ve burada buluştuk. Gençliğimizin en güzel yıllarını beraber geçirdiğimiz sınıf arkadaşlarımızı yeniden görmek tarif edilmez bir mutluluk verdi.” diye konuştu. Kaya, bir dahaki buluşmalarının her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü yapılan İmam Hatip Lisesi Mezunlar Günü'nde olacağını belirterek, “Daha sonra Ramazan’da iftar programında bir araya geleceğiz. Ayrıca 3 aylık periyotlar halinde sınıf arkadaşlarımızla düzenli bir şekilde görüşme kararı aldık.” dedi.

B sınıfı öğrencilerinden Bilal Baştan ise okul bittikten sonra herkesin bir tarafa dağıldığını belirterek, sınıftaki birçok arkadaşıyla bir daha görüşme imkanı bulamadığını kaydetti. Bu gün o arkadaşlarını yeniden görmenin büyük sevincini yaşadığını vurgulayan Baştan, “Arkadaşlarımla görüşürken sanki zaman geriye aktı. Bol bol sohbet ettik. Anılarımızı paylaştık. Aradan 23 yıl geçmiş ama sanki daha dün mezun olmuşuz gibi geliyor." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar