Simav'da Yurt-Kur öğrencilerine seminer verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi ile Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun eğitim seminerleri kapsamında, Simav Yurt-Kur Yurt Müdürlüğü tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nda iki seminer.

Google Haberlere Abone ol
Simav'da Yurt-Kur öğrencilerine seminer verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi ile Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun eğitim seminerleri kapsamında, Simav Yurt-Kur Yurt Müdürlüğü tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nda iki seminer düzenlendi. "Proje Hazırlama ve Sunum Teknikleri" ile "Kendini Tanıma ve Yönetme" seminerlerini, Personal Development Academy (PDA) Eğitim ve Danışmanlık eğitimcileri Hakan Turgut ve Mustafa Çeşitçioğlu verdi.

Çeşitçioğlu, seminerde kendini tanıma ve yönetme sanatı, öğrenme stilleri, çalışma tarzları, değişim ve yeniliğe karşı tutumlar başlıkları altında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca doğru nefes alma tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi. Turgut ise proje hazırlama ve sunum tekniklerini anlattı. Yaklaşık 3 saat süren seminerler, konusu ve renkli anlatımlarla öğrencilerin ilgisini çekti. Programa Simav Yurt Müdür Vekili Seyhan Terzi, Yurt-Kur yurdunda kalan kız ve erkek öğrenciler katıldı. CİHAN

Yorumlar