Simav Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri fidan dikti

Kütahya'nın Simav ilçesinde, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Simav Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri okul bahçesine 220 adet fidan dikti.

Google Haberlere Abone ol
Simav Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri fidan dikti

Kütahya'nın Simav ilçesinde, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Simav Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri okul bahçesine 220 adet fidan dikti. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Orman İşletme Müdürlüğü Merkez Şefi Mustafa Gökhan Sertkaya, Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zafer Varlı ile birlikte öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şirikçi, “Okul bahçelerini ağaçlandırma düşüncesinden dolayı okul idaresini, öğretmen ve öğrencilerimizi ve bu etkinliğe Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında destek olan Simav Orman İşletme Müdürlüğü’nü kutluyorum.” dedi. Okul Müdürü Varlı ise, “Okulumuza 220 adet muhtelif cinslerde fidan dikiyoruz. Okulumuz, 25 dönüm arazi üzerine kuruldu, 10 dönümü yeşil alan. İlçemizdeki eğitim öğretim kurumlarına göre bu konuda şanslıyız. İnşallah diktiğimiz fidanlar, okulumuza ve ilçemize hayırlı olur.” şeklinde konuştu.

Daha sonra öğrenciler, Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen 100 sedir, 60 akçaağaç, 40 at kestanesi, 10 mavi göknar ve 10 ladinden oluşan fidanları, öğretmenler eşliğinde dikti. Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin gözetimindeki dikimler, havanın da açık olması sayesinde şenlik havasında yapıldı. CİHAN

Yorumlar