Silindirin içinden esrar çıktı

Kırıkkale'de iş makinesinin silindir kısmına gizlenmiş yaklaşık 300 kilo esrar, polisin uzun uğraşları sonunda çıkartıldı.

Google Haberlere Abone ol
Silindirin içinden esrar çıktı

Kırıkkale'de iş makinesinin silindir kısmına gizlenmiş yaklaşık 300 kilo esrar, polisin uzun uğraşları sonunda çıkartıldı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Kırıkkale Delice karayolunda durumundan şüphelendiği TIR’ı durdurdu. Polis köpeği Leydi’nin de katıldığı kontrollerde TIR’ın içinde bulunan silindir adlı makinede esrar maddesi olduğu tespit edildi. İş Makinesini parçalayan ekipler, makinenin silindir kısmına gizlenmiş yaklaşık 300 kilogram esrar maddesini ele geçirdi. Olayla ilgili olarak TIR şoförü M.O. ile iş makinesinin sahibi olduğu öğrenilen F.Ç. isimli gözaltına alındı.

Operasyonun yakından takip eden Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, mensubu olmaktan gurur duydukları Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklediğini belirten Onar, "Diğer illerimizle birlikte güzel bir çalışma yaptılar. Silindirin içerisine gizlenmiş esrar maddesini buldular. İnsanın aklına gelmeyecek şekilde gizleme metodu uygulamışlar. Fakat uzman personelimiz ve köpeğimiz Leydi şaşmadı ve yine tespit etti. Kırıkkale bu anlamda bir geçiş noktası olduğu için arkadaşlarımız da güzel bir çalışma örneği gösteriyor. Polis Haftası'nda da böyle bir çalışmaya imza attıkları için teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar