Silifkeli bayanlar Kadir Gecesi programı düzenledi

Mersin’in Silifke İlçesinde uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren (GÜLCE-DER) Bayanlar Derneği Silifkelilere bir ilk yaşatarak açık havada Kadir gecesi özel programı düzenledi. Program, Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı Anıt Meydanında açık...

Google Haberlere Abone ol
Silifkeli bayanlar Kadir Gecesi programı düzenledi

Mersin’in Silifke İlçesinde uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren (GÜLCE-DER) Bayanlar Derneği Silifkelilere bir ilk yaşatarak açık havada Kadir gecesi özel programı düzenledi.

Program, Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı Anıt Meydanında açık havada Silifkelilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeği ile başlayan program, teravih namazı, hatimler, El Kulubud Dariadan seçme dular, salavatlar ve aşrı şeriflerle devam etti. Kadir Gecesi Özel programı yapılan hatim duası ve sahurla son buldu.

(GÜLCE-DER) Bayanlar Derneği Başkanı Nazife Baysal, Dernek olarak böyle güzel bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen ve iftarın verilmesine katkıda bulunan sponsorlarımıza, Geceye ayrı bir güzellik katan kutsal emanetler sergisinin açan Yıldırımhan Burak Koleji Okuluna Dernek Yönetim Kurulumuza ve üyelerine teşekkür ediyorum. Baysal, "Silifke’de birlik ve beraberliğin artması için her zaman faaliyetlerimize devam edeceğiz. Programımıza teşrif edip bu güzel geceyi bizlerle paylaştıkları için bütün katılımcılara derneğimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar