Silifke'de vatandaşlar denizin ve güneşli havanın keyfini çıkartıyor

Türkiye genelinde yağış ve soğuk hava etkili olurken, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi sahillerinde vatandaşlar denize girmenin keyfini yaşıyor. Havaların ısınma ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahile akın etmeye...

Google Haberlere Abone ol
Silifke'de vatandaşlar denizin ve güneşli havanın keyfini çıkartıyor

Türkiye genelinde yağış ve soğuk hava etkili olurken, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi sahillerinde vatandaşlar denize girmenin keyfini yaşıyor.

Havaların ısınma ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahile akın etmeye başladı. Yaz mevsiminde yaklaşık 250-300 bin yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Atakent Mahallesi'nde, hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasını fırsat bilen tatilciler, soluğu sahillerde aldı.

Deniz suyu sıcaklığının 25 dereceye kadar çıktığı Atakent sahilindeki tatilciler, gönüllerince yüzüp eğlendi. Bazı vatandaşlar ise sahildeki şezlonglara uzanıp, bronzlaşmak için saatlerce güneşlendi. Çocuklar da deniz kenarında kumdan kaleler yaparak gönüllerince bir hafta sonu geçirdi. Havanın hafta boyunca açık ve sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmeye devam edeceği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar