Silifke'de İngilizce panayırı büyük ilgi gördü

Mersin'in Silifke ilçesinde Yıldırımhan Burak Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu (English Funfair) İngilizce Panayırı, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.İngilizce olarak hazırlanan oyunlarda, öğrenci ve velilerin...

Google Haberlere Abone ol
Silifke'de İngilizce panayırı büyük ilgi gördü

Mersin'in Silifke ilçesinde Yıldırımhan Burak Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu (English Funfair) İngilizce Panayırı, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.

İngilizce olarak hazırlanan oyunlarda, öğrenci ve velilerin İngilizce pratik yapması amaçlanırken, heyecan dolu anlar yaşandı. Tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin oynayabileceği İngilizce oyunların yanı sıra ilkokul öğrencileri tarafından İngilizce şarkılar, skeçler sergilendi.

Panayır hakkında bilgi veren İngilizce Zümre Başkanı H. Hüseyin Duran, "Yıl sonunu etkinliklerimiz çerçevesinde öğrencilerimizin bugüne kadar öğrendiklerini pratikte geliştirmek ve İngilizce'yi sadece sınıfta değil farklı ve eğlenceli bir ortamda öğretmek amacıyla bu panayırı hazırladık. Turizm bölgesi olan ilçemizde öğrencilerimizi sosyal hayata hazırlamak ve öğrendiklerini pratiğe dökme adına hem eğlenelim hem de uygulamalı olarak hayata geçirdiğimiz etkinlik Silifkeliler tarafından beğeni kazandı. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm velilerimize ve oyunları hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Anıt meydanında halka açık bir ortamda gerçekleşen İngilizce panayırında öğrenciler, öğretmenler ve veliler çekilişe katılmak ve hediye kazanabilmek için İngilizce oyun oynadılar. Ortaokul oyunlarından en az on, ilkokul oyunlarından en az üç oyun oynayıp ödül sticker (çıkartma) kazananlar çekilişe katılmaya hak kazandılar. Yapılan çekilişte, oyunlarda başarı gösterenler bisiklet, tablet, tenis raketi, çok sayıda futbol, voleybol, basketbol topları ve farklı farklı hediyeler kazandılar.

Okul Müdürü Mehmet Filiz, "Yıldırımhan Okulları olarak her geçen yıl başarı çıtamızı yükseltirken, beraberinde öğrencilerimizi de yabancı dillerini en yüksek seviyede öğrenebilmeleri için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar