Silifke'de hırsızlık çetesine operasyon

Mersin’in Silifke ilçesinde motosiklet çaldıkları iddia edilen, yaşları 18 yaşından küçük 3 kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Silifke'de hırsızlık çetesine operasyon

Mersin’in Silifke ilçesinde motosiklet çaldıkları iddia edilen, yaşları 18 yaşından küçük 3 kişi yakalandı. Çocuklara tehditle hırsızlık yaptırdığı belirtilen bir kişi ise aranıyor.

Silifke Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlattı. Hırsızlık çetesinin başı olduğu iddia edilen 28 yaşındaki A.C. kardeşi U.C. ile birlikte, çocukları kandırıp zorla hırsızlık yaptırdığı, çalınan motosikletleri de Erdemli’de oluşturdukları atölyede parçalayıp sattıklarını tespit etti.

Şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda hırsızlık yaptıkları belirlenen U.C. (15), O.D.C. (17) ve V.Ç. (13) yakalandı. Yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, yaşları küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çocuklara tehditle motosikletleri çaldırdığı iddia edilen A.C.nin ise arandığı öğrenildi.

Öte yandan Muhammet Demir ve Halil Erdem’e çalınan motosikletleri bulunarak teslim edildi. Jandarma ekiplerine teşekkür eden Demir, “Jandarmadan Allah razı olsun. Her geçen gün yeni hırsızlıklar oluyor. Allah evlatlarımızı korusun.” dedi.
CİHAN

Yorumlar