Silifke OSB’de yeni yönetim belirlendi

Mersin Vali Yardımcısı Nihat Karabiber başkanlığına toplanan Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimini yaptı.Seçimlerde Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığına Vali...

Google Haberlere Abone ol
Silifke OSB’de yeni yönetim belirlendi

Mersin Vali Yardımcısı Nihat Karabiber başkanlığına toplanan Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimini yaptı.

Seçimlerde Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığına Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi Başkanı Nihat Karabiber’i seçerken, başkan vekilliğine ise Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar getirildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan ve OSB Müdürü Ali Kıl seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Rehberlik ve Denetim Müdürü Mübine Yeşilyurt, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Atilla Özer, OSBÜK üyeliğine ise Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Muhammet Kalkan seçildi.

Müteşebbis heyet toplantısının ardından yönetim kurulu, gündemi oluşturan maddeler üzerinde görüşmelere geçti. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, başkan vekilliğine ise Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut getirildi. Gündemi oluşturan maddeler Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Kıl tarafından okundu. Okunan raporlar üzerinde karşılıklı görüşmeler yapan üyeler bu maddeleri oy birliği ile karara bağladı.

Toplantıya Mersin Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Nihat Karabiber, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan, Yatırım İzleme İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, Yatırım İzleme Müdür Vekili Mehmet Başbilen, Yatırım İzleme Rehberlik ve Denetim Müdürü Mübine Yeşilyurt, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Muhammet Kalkan, Belediye Meclis Üyesi Zarif Korkmaz, Belediye Meclis üyesi Kemal Karakaya, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi İlker Deveci, Belediye Meclis üyesi Sami Kısa, Belediye Meclis üyesi Mehmet Eser ve SOSB Bölge Müdür Ali Kıl katıldı. OSB Müdürü Kıl toplantıya katılanlara ve yönetim kuruluna seçilenlere başarılar dileyerek teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar