Silifke Gülce-Der öğrenciler yararına kermes düzenledi

Mersin'in Silifke ilçesinde faaliyet gösteren Gülce Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği (Gülce-Der), fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Silifke Gülce-Der öğrenciler yararına kermes düzenledi

Mersin'in Silifke ilçesinde faaliyet gösteren Gülce Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği (Gülce-Der), fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Mahalli yemeklerin ve el emeği göz nuru el işlemelerinin satıldığı, Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki kermes, 1 Mayıs’a kadar devam edecek.

Açılış kurdelesini, Mondi Mobilya'nın sahibi Mustafa Uysal kesti. Açılışa Kaynak Özel Eğitim Genel Müdürü İlhan Taneri, FEM Dershanesi Müdürü Şeref Karakaş, Anafen Dershanesi Müdürü Cengiz Mazı Yıldırımhan, Burak Koleji Müdürü Mehmet Filiz, Çiğdem Okuma Salonu Müdürü Mustafa Babayiğit ve diğer vatandaşlar katıldı. Kermesten elde edilecek gelir, fakir öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için burs olarak verilecek. Kermesi ziyaret edenlerin, çok uygun fiyatlara kaliteli ürünler alma imkânı olduğunu belirten Gülce-Der Başkanı Nazife Baysal, okumak için çırpınan ihtiyaç sahibi öğrencilerin sıkıntılarına duyarsız kalamadıkları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar