Silifke Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı

Mersin'in Silifke ilçe belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Mersin Şubesi arasında 94 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile Türk Yerel...

Google Haberlere Abone ol
Silifke Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı

Mersin'in Silifke ilçe belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Mersin Şubesi arasında 94 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Nihat Aşçı ile Belediye Temsilcisi Meral Yetkin, Mali Hizmetler Müdürü Çiğdem Sağında ve Yazı İşleri Müdürü Cemil Doğan katıldı.

Sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Turgut, göreve yeni başladığını ve öncelikli hedefinin belediyede çalışan tüm personelin alın terinin karşılığını zamanında alabilmesi için hassasiyet göstereceğini bildirdi. Yeni imzalanan ve belediyede çalışan memurları ilgilendiren sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kamu-Sen Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Nihat Aşçı ise sözleşmeden dolayı Belediye Başkanı Turgut’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Şube Başkanı Aşçı, ayrıca Başkan Turgut’a bir de plaket verdi.

Silifke Belediyesinde çalışan 94 memur ve sözleşmeli personeli ilgilendiren sözleşme gereğince memurların maaşlarında aylık ortalama 250 TL’lik iyileştirme öngörüldüğü bildirildi. CİHAN

Yorumlar