Silifke Belediye Başkanı Turgut: İnşallah 3 dönem görev yaparız

CHP'den Silifke Belediye Başkanı seçilen Mustafa Turgut, görevi eski başkan Bayram Ali Öngel'den devraldı.

Google Haberlere Abone ol
Silifke Belediye Başkanı Turgut: İnşallah 3 dönem görev yaparız

CHP'den Silifke Belediye Başkanı seçilen Mustafa Turgut, görevi eski başkan Bayram Ali Öngel'den devraldı.

Turgut, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve partililerle birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geldi.
Ekibiyle birlikte Turgut'u karşılayan Öngel, yeni başkana belediyenin mührünü teslim edip çiçek verdi. Öngel, yaptığı konuşmada, güzel bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, Turgut ve ekibine başarı diledi. Turgut'da vatandaşların kendisine layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yapacaklarını kaydetti. Öngel'in üç dönem başkanlık görevi yaptığını hatırlatan Turgut, "Halkımızın desteğiyle inşallah biz de üç dönem bu görevi yaparız" dedi. Silifke'de seçim sürecinin çok iyi şekilde geçtiğini ifade eden Turgut, "Seçim çalışmaları süresinde her üç aday da birbirini karalamadan, güzel bir ortamda çalışmaları yaptı. Halkımız da bu görevi bize layık gördü ve biz de bu göreve layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Silifke'nin sorunlarını ve yapılması gereken hizmetlerin ne olduğunu bildiklerini ifade eden Turgut, şöyle devam etti: "Seçim süreci boyunca halkımıza ne vaat ettiysek hepsini bir bir yerine getireceğiz. Amacımız Silifke'nin sorunlarını çözmek ve hak ettiği hizmetleri almasını sağlamaktır. Bu kapsamda halkımızla el ele vererek, tüm sorunların üstesinden gelip,Silifke'yi yaşanabilir güzel bir şehir haline getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar