Silahlı saldırıda ölenlerin cenazeleri Adli Tıp’a kaldırıldı

Bakırköy’de, eski Milletvekili Adnan Yıldız’a yönelik saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri, polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Silahlı saldırıda ölenlerin cenazeleri Adli Tıp’a kaldırıldı

Bakırköy’de, eski Milletvekili Adnan Yıldız’a yönelik saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri, polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Aile, saldırganın cenazesinin aynı araca konmasına karşı çıktı.

Kartaltepe Mahallesi’nde, 18. Dönem ANAP Milletvekili Adnan Yıldız’ın yaralandığı, kızı ve eşi ile bir saldırganın hayatını kaybettiği olayda, polisin incelemeleri kısmen tamamlandı. Cenazeler, yapılan çalışmaların ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Cenazeler, belediye aracına alınırken Yıldız’ın yakınları saldırganın cenazesinin aynı araca konmasına karşı çıktı. Ailenin polise tepki göstermesi üzerine, Adnan Yıldız’ın eşi Firuze Yıldız ve Betül Yıldız’ın cenazesi başka bir araca kondu. Saldırganın cenazesi ise diğer araca konarak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öte yandan, yaralanan saldırganın Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Adnan Yıldız’ın ise Özel Medical Park Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.



CİHAN

Yorumlar