Silahı tutukluk yapınca bıçakla yaraladı

Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören bir öğrenci, tartıştığı kız arkadaşını, üzerinde taşıdığı tabanca ile vurmak istedi, ancak silah tutukluk yapınca bu kez bıçakla boğazından yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Silahı tutukluk yapınca bıçakla yaraladı

Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören bir öğrenci, tartıştığı kız arkadaşını, üzerinde taşıdığı tabanca ile vurmak istedi, ancak silah tutukluk yapınca bu kez bıçakla boğazından yaraladı. Kız öğrenci hastaneye kaldırılırken, zanlı olaydan sonra gözaltına alındı.

Olay, Umuttepe Kampüsü Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü önünde meydana geldi. İddiaya göre, Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi olan S.K., eski kız arkadaşı S.P. ile barışmak için okula geldi. S.K., S.P.'ye barışmak istediğini söyledi. Barışma teklifini olumsuz cevap alınca S.K., üzerindeki silahı çıkartarak S.P'nin üzerine doğrultarak ateşlemek istedi, ancak silahı tutukluk yaptı. S.K., bunun üzerine yanında bulunan bıçakla kız öğrenciyi boğazından yaraladı.

Olayın ardından S.K., üniversitenin özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. S.P. ise Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar