Şık giyimli kadın hırsız 600 liralık yüzük çaldı

Ankara Abidinpaşa Tuzluçayır semtindeki bir kuyumcuye kadın hırsız, dükkan sahibinin dalgınlığında faydalanıp 600 lira değerinde el yapımı alyans bir yüzük çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Şık giyimli kadın hırsız 600 liralık yüzük çaldı

Ankara Abidinpaşa Tuzluçayır semtindeki bir kuyumcuye kadın hırsız, dükkan sahibinin dalgınlığında faydalanıp 600 lira değerinde el yapımı alyans bir yüzük çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda kadının şık giyimli olması dikkat çekti.

Dün sabah saatlerinde Suphi Sapan'ın işlettiği dükkana gelen genç bir kadın, yüzüklere bakmak istediğini söyledi. Kuyumcunun arkasını dönmesini fırsat bilen soğukkanlı kadın hırsız, el çabukluğu ile gözüne kestirdiği 600 lira değerindeki yüzüğü alarak çantasına koydu. Rahat hareketler sergileyen kadın, bir süre diğer yüzüklere bakıp, parmağında denedi. Başındaki güneş güzlüğünün düşmemesi için güvenlik kamerasını gördüğü halde saçlarını düzelten kadın daha sonra dükkandan çıkarak kayıplara karıştı.

Dükkan sahibi Suphi Sapan hırsızlık olayını kamera görüntülerini izleyince fark ettiğini belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Kadın hırsız alyans görmek istedi. Ben arkamı döndüğümde modelleri çıkarana kadar kendisi koyduğum alyanslardan bir tanesini alarak çantasına koymuş. Ben bunu fark edemedim. Yine alyans almak için bakmaya devam etti. Alyansın eksik olduğunu fark ettim. Ben cumartesi günü burada olmadığım için acaba sattılar mı, satmadılar mı tereddütte kaldım. Kamera kayıtlarını açtığımda müşterinin alyansı alarak çantasına koyduğunu fark ettik. Ama dışarı çıktığımızda müşteriyi bulamadık. Karakola gittik gereken işlemleri başlattık."

Sapan'ın durumu polise bildirmesinin ardından hırsızlık yapan kadının yakalanması için polisler harekete geçti.


CİHAN

Yorumlar