Siirt'ten 48 genç yaz kampına gönderildi

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin, 2014 yaz gençlik kamplarına katılım devam ediyor. Bakanlık tarafından düzenlenen ücretsiz kamplarının 5. dönemine 20-26 Temmuz 2014 tarihinde ismi çıkan gençler Mersin...

Google Haberlere Abone ol
Siirt'ten 48 genç yaz kampına gönderildi

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin, 2014 yaz gençlik kamplarına katılım devam ediyor. Bakanlık tarafından düzenlenen ücretsiz kamplarının 5. dönemine 20-26 Temmuz 2014 tarihinde ismi çıkan gençler Mersin Silifke Kapızlı, Hatay Arsuz Uluçınar ve Bolu Aladağ kamplarına gitmek üzere uğurlandı. Kapızlı'ya 12-13 yaş 16 erkek, Uluçınar'a 12-13 yaş 16 kız, Aladağ'a 16-17 yaş 16 kız olmak üzere toplam 48 genç, bir hafta tatil yapma fırsatı bulacak.

Farklı kültürlerin buluşma noktası olan yaz gençlik kamplarında gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceğini belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, birçok sosyal ve kültürel faaliyetin yer aldığını bildirdi. Olgaç, “Kampta voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi etkinliklerinin yapılabileceği sahalarla amfitiyatro bulunmaktadır. Yedi gün sürecek kamplarda gençlere el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz ve spor faaliyetlerine katılma imkanı sunuluyor. Doğa ve deniz kamplarının ulaşımından konaklamasına kadar her türlü masraf, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor. Yaz boyunca ilimizden toplam 208 genç yaz kamplarına gönderilecek.” dedi.

CİHAN

Yorumlar