Siirt'te bir gecede 50 aracın lastiği patlatıldı

Siirt Bahçelievler Mahallesi Cemil Ertekin Caddesi’nde park halinde bulunan 50 aracın lastiği gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından patlatıldı. Sabah saatlerinde işlerine gitmek üzere evinden çıkan vatandaşlar şok manzara ile...

Google Haberlere Abone ol
Siirt'te bir gecede 50 aracın lastiği patlatıldı

Siirt Bahçelievler Mahallesi Cemil Ertekin Caddesi’nde park halinde bulunan 50 aracın lastiği gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından patlatıldı.

Sabah saatlerinde işlerine gitmek üzere evinden çıkan vatandaşlar şok manzara ile karşılaştı. Bıçak ve delici aletle bir kısmı parçalanmış bir kısmı da çizilerek araç lastiklerinin patlatıldığı görüldü. Durumu polise bildirdiklerini belirten Abdullah Gümüş, aynı sırada yaklaşık 28 araç bir sonraki sokakta ise 4 aracın lastiğinin patlatıldığını tespit ettiğini söyledi.

Bu mübarek Ramazan ayında bunu yapanları Allah’a havale ettiğini belirten araç sürücüsü Abdullah Gümüş, “Yazıktır günahtır, sabah evden indiğimizde bu manzara ile karşılaştık. Hatta dün gece Siirt’te 40-50 dolayında aracın lastiğinin patlatıldığı iddia ediliyor. Benimde aracımın sağ iki lastiği bıçak gibi delici aletle patlatılmış. Yetkililer bu manzaradan nasıl haberleri olmaz.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Siirt genelinde araçların tekerleklerinin patlatıldığını belirten Ekrem Bilek Caddesinde esnaflık yapan Selami İlgensoy ise, “Sabah iş yerlerimizin önünde bulunan 4 kargo aracının tekerleklerinin bıçaklanarak patlatıldığına şahit olduk. Sadece firmamıza ait araçlar değil, aynı zamanda bu sokak ve arka sokakta park halindeki tüm araçların lastikleri patlatılmış. Yetkilileri önlem almaya davet ediyorum.” dedi.

Mağdur sürücüler daha sonra araçlarının lastiği değiştirmek için Küçük Sanayi Sitesinden lastikçi çağırttı. CİHAN

Yorumlar