Siirt’te bayanların sinema keyfi

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen 'Mutlu Kadın Mutlu Aile' projesi ile Kurtalanlı 100 bayan, Siirt’te ağırlandı.

Google Haberlere Abone ol
Siirt’te bayanların sinema keyfi

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen 'Mutlu Kadın Mutlu Aile' projesi ile Kurtalanlı 100 bayan, Siirt’te ağırlandı. Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda 'Hükümet Kadın 2' isimli sinema filmi seyrettirildi.

Siirt Vali Yardımcısı Mustafa Pala’nın eşi Asuman Pala, Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu’nun eşi Emel İmamoğlu, ilçe kurum müdürlerinin eşlerinin de bulunduğu yaklaşık 100’e yakın bayan, düzenlenen etkinlik kapsamında bir araya geldi.

ADEM Sorumlu Yöneticisi Nurhayat Sevim, Kurtalan Aile Destek Merkezi'nde yürütülen faaliyetlerin çeşitliliğini artırmayı, proje ile ilçede bulunan bayanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Hedef grubumuz olan kadınlarımızın aile içi sosyal uyumlarını gerçekleştirmek ve toplumsal hayata sağlıklı bir şekilde geçişlerini sağlamak amacıyla Kurtalan Kaymakamlığı tarafından yürütülen bir projedir." dedi.

Sevim, "'Mutlu Kadın Mutlu Aile' projesindeki kasıt kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele etmektir. Bu amaçla proje kapsamında sinema etkinliği düzenlendi. Bunun yanı sıra piknikler, geziler, panel ve konferansların düzenlenmesi planlanmaktadır." şeklinde konuştu.

    Etkinlik, Siirt Şehir Merkezi'nin gezilmesiyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar