Siirt Valisi, evinde şehit ailelerini ağırladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın eşi Arzu Aydın, şehit eşlerini evinde ağırladı.Kendilerine tahsis edilen araçlarla, Valilik Konağı'na gelen şehit eşlerini Arzu Aydın, kapıda karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Valisi, evinde şehit ailelerini ağırladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın eşi Arzu Aydın, şehit eşlerini evinde ağırladı.
Kendilerine tahsis edilen araçlarla, Valilik Konağı'na gelen şehit eşlerini Arzu Aydın, kapıda karşıladı.
Şehit eşleriyle yakından ilgilenerek, dert ve sıkıntılarını dinleyen Aydın, kendisine iletilen talepleri, tek tek not aldı.

Vali eşi Arzu Aydın, şehit eşlerine hitaben yaptığı konuşmada;"Şehitlik, Peygamberlik mertebesinden sonra gelen en yüksek mertebe. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Tüm şehit aileleri ve gazilerimizin acısını derin bir üzüntü ile paylaşıyoruz. Şehitlerimizin emanetleri bizim emanetlerimizdir. Daima şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız ve yanında olacağız.” dedi.

Valilik Konağında ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden şehit eşleri de, Vali eşi Arzu Aydın’ın gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Aydın, daha sonra Şehit ve Gazi eşleri onuruna bir yemek verdi. Şehit ve gazi eşlerine çeşitli hediyeler de takdim eden Aydın, misafirlerini tek tek kapıda uğurladı. Ziyaretlerini tamamlayan Şehit eşleri, daha sonra kendilerine tahsis edilen araçlarla evlerine bırakıldı.
CİHAN

Yorumlar