Siirt Valisi Ahmet Aydın, EMITT'te başarı elde eden ekibi kutladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, EMITT Turizm Fuarı'nda büyük başarı gösteren koordinatör ekibi makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Valisi Ahmet Aydın, EMITT'te başarı elde eden ekibi kutladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, EMITT Turizm Fuarı'nda büyük başarı gösteren koordinatör ekibi makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, Özel Kalem Müdürü Tevfik Kara, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengizhan Başaran ve Basın Danışmanı Hifzullah Eryeşil’i başarılarından dolayı tebrik eden Vali Ahmet Aydın, EMITT'te tüm iller arasında 'En İyi Stand Dekoru' ödülünün Siirt'e layık görülmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Vali Aydın, "Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı konumunda olan EMITT'te Siirt'i etkin bir şekilde tanıtmak amacıyla gece-gündüz çalıştık. Bunun neticesinde de 'En İyi Stand Dekoru' ödülüne layık görüldük. Hatırlanacağı gibi geçen yıl da 'Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stand' ödülünü kazanmıştık. Bu yıl 71 ülke ve 4500 firmanın katıldığı turizm fuarında birincilik ödülü elde etmek büyük bir başarıdır. Bundan dolayı yakın çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Siirt'in tanıtımına büyük katkı sağladıkları için onları ayrıca ödüllendireceğiz." dedi.

Türkiye'nin inanç ve kültür merkezi Siirt'in uluslararası turizm fuarlarında tanıtılmasının büyük önem taşıdığını belirten Vali Ahmet Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dört yıldan beri katıldığımız EMITT Turizm Fuarı'na bu yıl çok iddialı hazırlandık. Tanıtım çalışmalarımıza yeni bir vizyon kazandırdık. 4 gün süren fuarda, ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi. Aynı şekilde medya dünyası da standımıza yoğun alaka göstererek, onlarca röportaj gerçekleştirdi. Siirt'in manevi dinamiklerini, Tillo'muzu, Veysel Karani'mizi, el sanatlarımızı ve yerel yemeklerimizin başarılı bir şekilde tanıtımını gerçekleştirdik. Siirtli hemşehrilerimiz standımızı ziyaret ederek, takdirlerini dile getirdiler. Gösterdikleri ilgiden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kültüre ve tarihe meraklı bütün turistleri, Siirt'e davet ediyoruz." CİHAN

Yorumlar