Siirt protokolü de sandık başında

Siirt Valisi Ahmet Aydın eşi Arzu Aydın ile birlikte oy kullandı. Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın ile birlikte oy kullanacağı Mehmetçik İlk Okulu'na saat 11.

Google Haberlere Abone ol
Siirt protokolü de sandık başında

Siirt Valisi Ahmet Aydın eşi Arzu Aydın ile birlikte oy kullandı.

Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın ile birlikte oy kullanacağı Mehmetçik İlk Okulu'na saat 11.00 sularında geldi. Sandık görevleriyle tokalaşan Aydın, daha sonra kabine geçerek oyunu kullandı.
Seçimin ülkeye, millete ve Siirt’te hayırlar getirmesini temenni eden Vali Aydın, demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimlerin Siirt'e sükunet ve sağduyu ile geçirilmesini arzuladığını söyledi. Seçim güvenliğini için günler öncesinde tedbirlerin alındığını kaydetti.

SELİM SADAK: KAZANAN DEMOKRASİ OLSUN

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak da sabah saat 10.30 sularında eşi Fatma Sadak ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi’nde oyunu kullandı. Sandık görevlileriyle tokalaşan Sadak daha sonra oyunu kullandı. Seçimin tüm halklara barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Sadak, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Sadak, "Ülkemiz bu seçimle demokrasimizin bir kez daha erdemini görmüş olacak. Sandık mutlaka toplumun hayatında olmalıdır. Halkımızın, milletimizin tercihlerine hepimiz saygı duymalıyız. Kazanan demokrasi olsun." dedi.
CİHAN

Yorumlar