Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Enis Önen atandı

Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay'dan boşalan göre Enis Önen atandı.    Yerel seçimler nedeniyle görevinden istifa eden Fethi Suay’dan boşalan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önce İl Müdür Yardımcısı İrfan Sağlam atanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Enis Önen atandı

Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay'dan boşalan göre Enis Önen atandı.

    Yerel seçimler nedeniyle görevinden istifa eden Fethi Suay’dan boşalan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önce İl Müdür Yardımcısı İrfan Sağlam atanmıştı. Ancak Sağlam, aile sorunlarını gerekçe göstererek bu görevi yapamayacağını belirterek görevinden ayrıldı.

    Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Görevinde başarılı olan ve her zaman amirlerinin takdirini kazanan Milli Eğitim'de başarılı hizmetleri bulunan İrfan Sağlam ailevi sebeplerinden dolayı, affını istemesi üzerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine aynı kurumda görev yapan İl Müdür Yardımcısı Enis Önen atanmıştır.” dedi.

    Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılan atamanın şehre hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Aydın, Siirt'in eğitimdeki başarı grafiğinin daha da yükseltilmesi konusunda önemli projelerin devam edeceğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar