Siirt işitme engelliler takımından gol şov

Hafta sonu Batman İşitme Engelliler Takımına konuk olan Siirt işitme engelliler takımı sahada oynanan maçta Batman İşitme Engelliler takımını gol yağmuruna tuttu.Oynanan maçta ilk dakikalarda kırmızı kartla oyun dışı kalan Siirt İşitme...

Google Haberlere Abone ol
Siirt işitme engelliler takımından gol şov

Hafta sonu Batman İşitme Engelliler Takımına konuk olan Siirt işitme engelliler takımı sahada oynanan maçta Batman İşitme Engelliler takımını gol yağmuruna tuttu.

Oynanan maçta ilk dakikalarda kırmızı kartla oyun dışı kalan Siirt İşitme Engelliler Takımı 10 kişiyle sahada gösterdiklerini performansla oyun hakimiyetini elinde tutarak karşı kaleye ataklarını arttırdı ve Ahmet Nas ile Erkan Kılıçaslan’ın attığı gollerle ilk yarıyı 4-2 önde kapatırken, 2. yarıya daha hızlı başlayan Siirt İşitme engelli takımı Mecit Tinç, Ali Canpolat, Yusuf Karademir ve Hasan Ekinci’nin üst üste attığı gollerle Batman İşitme engelli takımını 8-5 yenerek galip gelmeyi başardı.

Siirt işitme engelli takımı Kulüp Başkanı Seyfettin Kol, “Konuk olduğumuz Batman İşitme engelliler takımına çok iyi hazırlanmıştık. Eksik, sakat ve cezalı futbolcumuz yoktu. Takım olarak ta üstün oynadık ve kazandık. Önümüzdeki haftalarda da galip gelerek bir üst lige çıkmayı amaçlıyoruz. İnşallah öyle de olacak. Buradan hem futbolcularımı hem de bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Siirt İşitme Engelli Takımı Antrenörü M.Murat Oğuz, “Oynanan karşılaşmada mücadele eden takım bizdik. Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. futbolcularımın verdiği mücadele sonunda farklı bir skorla galip gelmeyi başardık. Bu galibiyet bizi mutlu ettiği gibi taraftarlarımızı da mutlu ettiğine inanıyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar