'Siirt Gönül Elçileri'nden, engellilere destek ziyareti

Siirt’te ‘Gönül Elçileri’, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.Sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli kurum, kuruluş ve iş yerlerine ziyaretler yapan “Gönül Elçileri” bu defa da ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelli vatandaşları ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
'Siirt Gönül Elçileri'nden, engellilere destek ziyareti

Siirt’te ‘Gönül Elçileri’, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli kurum, kuruluş ve iş yerlerine ziyaretler yapan “Gönül Elçileri” bu defa da ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelli vatandaşları ziyaret etti.
Ziyarete; Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın eşi Arzu Aydın, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük’ün eşi Sinem Yörük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat ve eşi Hayriye Canpolat ile Siirt Üniversitesinden 12 gönül elçisi katıldı.
Arzu Aydın, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Ömer Faruk Ergün’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
2012 yılında hizmete giren ve 5 yaşam biriminden oluşan Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan ruhsal, zihinsel ve bedensel engellileri ziyaret eden Arzu Aydın, kendileri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.
Kadın Konuk evinde kalan bayanları da ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen Arzu Aydın,”Gönül Elçileri” projesi ile toplumda risk altında yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, farkındalığın artırılması ve sosyal sorumluluğunun geliştirilmesini hedefliyoruz. Proje dâhilinde bu tür sosyal içerikli etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Siirt Üniversitesindeki gönül elçisi öğrencilerimize ve Aile sosyal Politikalar Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret programı, engelli vatandaşlarla birlikte yenilen kaynaşma yemeğinin ardından sona erdi.
CİHAN

Yorumlar