Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan belediyeyi ziyaret etti

Siirt’e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, belediyeyi ziyaret etti. Özkan; Belediye Başkanı Selim Sadak, BDP Siirt Belediye başkan adayı Tuncer Bakırhan, BDP İl Başkanı M.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan belediyeyi ziyaret etti

Siirt’e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, belediyeyi ziyaret etti. Özkan; Belediye Başkanı Selim Sadak, BDP Siirt Belediye başkan adayı Tuncer Bakırhan, BDP İl Başkanı M. Ata İnan tarafından başkanlık makamının girişinde karşılandı.

Siirt’e kısa sürede alıştığını belirten Özkan, bölgeye yabancı olmadığını söyledi. Özkan, "Birkaç haftalık Siirt ziyaretinde Siirtlilere çabuk ısındım. Biz yolcuyuz, sizler hancısınız. Geldiğimiz yerde insanlarımıza güzel hizmet edebilirsek, güzel bir izlenip bırakabilirsek, halkımızın huzur ve güvenliği konusunda iyi bir çalışma yapabilirsek, bizim karnemiz iyi olur." dedi.

Siirt’in güzel ve sakin bir il olduğunu belirten Sadak ise "Meşruiyet sınırları içerisinde bölgenin ve Türkiye’nin sosyolojik yapısının gerçekliğini görüp, olduğu gibi kabul ettikten sonra çözülemeyecek hiçbir şey yoktur." dedi. Ziyaret, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
CİHAN

Yorumlar