'Siirt Bir Ses Ver Derneği' Kurtalan ilçesinden 100 çocuğu ağırladı

'Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği' toplumda sosyal içerikli projeleri hayata geçirerek, risk altında yaşayan kadınların ve çocuklara sosyal, ekonomik ve psikolojik destek vermeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Siirt Bir Ses Ver Derneği' Kurtalan ilçesinden 100 çocuğu ağırladı

'Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği' toplumda sosyal içerikli projeleri hayata geçirerek, risk altında yaşayan kadınların ve çocuklara sosyal, ekonomik ve psikolojik destek vermeye devam ediyor. Dernek, Kurtalan ilçesinden 100 çocuğu Siirt'te ağırladı.

Onursal başkanlığını Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın eşi Arzu Aydın, başkanlığını ise Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'ün yaptığı 'Siirt Bir Ses Ver Derneği' her ay bir ilçeden 100 çocuğu ağırlama geleneğini sürdürdü. Dernek, bu ay da Kurtalan ilçesinden 100 çocuğu Siirt’te ağırladı. Kurtalan İlçesinden 100 öğrenciyi il merkezinde misafir eden dernek yöneticileri, öğrenci ve öğretmenlerle yemekte buluştu.

Dernek Başkanı Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, ”Toplumda, sosyal ve ekonomik riski bulunan vatandaşlarımıza hizmet adına, dernek faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Geçen ay da Şirvan ve Tillo ilçelerimizden 100 çocuğumuzu ağırlamıştık. Bugün de Sayın Valimiz Ahmet Aydın’ın eşi hanımefendi Arzu Aydın ve diğer dernek üyelerimizle birlikte, Kurtalan ilçemizde 100 çocuğumuzu misafir ediyoruz. Öğrencilerimizin her birine 50 TL hediye çeki vererek, kendileri alışveriş yapacaklar. Ayrıca, her öğrencimize bir kişisel bakım seti de hediye edeceğiz. Amacımız, burada öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaktır, öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlamaktır. Dernek yönetimi olarak, diğer ilçelerimizdeki çocuklarımızı da ileriki tarihlerde misafir etmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Sıcak ve samimi bir sohbet eşliğinde devam eden yemeğin ardından çocuklar, il merkezinde alışveriş yaparak, sinema izledi, oyunlar oynayarak eğlendi. Program, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.
CİHAN

Yorumlar